ARTIKLAR & REPORTAGE

Språket är mitt verktyg och jag är mån om att bjuda på en fin läsupplevelse, oavsett om det handlar om en kort nyhetstext eller ett längre reportage. Jag skriver gärna allt från kortare texter till större helheter och kan leverera det innehåll du behöver – oavsett publiceringskanal.

RAPPORTER & PROJEKT

Behöver ni en projektledare? Eller någon som sammanställer er rapport? Ni kan anlita mig för hela projekt eller för enskilda uppdrag.

TIDNINGAR & BÖCKER

I olika tidningsprojekt kommer mina kunskaper från tidningsbranschen till stor nytta. Jag kan planera och producera företags-, förenings- och kundtidningar, leverera innehållet och ta hand om layouten. Jag har också skrivit två historiker och det gör jag gärna om.

ÖVERSÄTTNINGAR

Har du artiklar, manualer eller andra slags texter som behöver översättas från finska eller engelska till svenska så hjälper jag gärna till.

BROSCHYRER & SKYLTAR

Broschyrer, kataloger, infoskyltar och affischer - de flesta trycksaker behöver en tilltalande layout och en text som lyckas förmedla ett budskap eller ett innehåll. Skyltarna som berättar om Gamla Hamns historia är ett bra exempel på hur text och bild kompletterar varandra i berättandet.

COPYWRITING & INNEHÅLL

Behöver du uppdatera innehållet på företagets  hemsida eller någon som producerar blogginlägg och tar hand om era sociala medier? Jag erbjuder även tjänster inom copywriting.

© ALFRED MEDIA 2018               SONJA FINHOLM                +358 40 5773064                 sonja@alfredmedia.fi

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now